Touch the body,

calm the mind & heal the spirit

Stap binnen in een wereld van ultieme ontspanning, waar bezinning, rust en genot hand in hand gaan. Laat stress achter je. Of het nu een kalmerende lichaamsscrub is die dode huidcellen zachtjes wegveegt, of de rustgevende warmte van Hot Stones die spanningen wegsmelten, elke behandeling is een uitnodiging om te ontsnappen aan de drukte van de wereld.

Lichaamsverzorgingen

Sperience Jeju - Lichaamspeeling


Een lichaamspeeling die de huid zuivert en dode cellen diepgaand verwijdert, terwijl, dankzij de werking van het Extract van Jeju Jolitdaecha textuur en teint worden geëgaliseerd. Het bevat exfoliërende partikeltjes van bamboe, argan, olijf en sinaasappel. Rijk aan het extract van de Jeju Jolitdaecha dat bekend staat om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. We sluiten de behandeling af met een extract van Groene Thee, met talrijke antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen die bescherming bieden tegen huidveroudering. 


80 minuten - €90

Sperience Lavender - Lavender Wrap


Lavendel is een geneeskrachtige plant met oneindig veel medische, gezondheidstoepassingen die angst en stress verlicht. De Sperience Lavender behandeling is een ideale anti-stressbehandeling die rust en kalmte brengt, die hydraterend, verzachtend, antibacterieel en antiseptisch werkt.

We starten met een zachte srcub op basis van lavendel, die verwijdert dode huidcellen. Als volgende brengen we de Lavender Wrap aan, dit gaat de huid hydrateren en kalmeren. Tot slot sluiten we de behandeling af met een ontspannende massage die een vleugje aromatische lavendelgeur achterlaat voor een rustgevend en kalmerend gevoel. (Rug en achterkant benen)


60 minuten - €85

Hot Stone Massage


Een hot stone massage is een massage van het lichaam met warme stenen van ongeveer 45 graden Celcius.

De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen, zorgt voor een diepe relaxatie, ontgifting en geeft je lichaam nadien veel energie. Deze massage is ideaal voor mensen met rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, spierpijn en aandoeningen aan de luchtwegen. Ook is het een goede manier om stress te verlichten.


Doel: spier- en zenuwpijnen, stress en burnout, rug- en nekklachten algemene vermoeidheid, relaxatie.


Contra indicaties: zwangerschap, diabetes, hoge en lage bloeddruk, hartklachten, reuma, kanker, chronisch vermoeidheid syndroom.


30 minuten - rug en nek - €45

90 minuten - volledig lichaam - €95

Indien u een medische achtergrond heeft hoor ik het graag - Lichaamsbehandelingen worden enkel uitgevoerd bij vrouwen

De 'Hot Stone Massage' is mijn favoriet, een echte aanrader! Ook leuk om hier een cadeaubon van te geven/krijgen. - Charlotte