Neem contact op


Aarzel niet mij te contacteren bij vragen.

Ik help je graag verder. 

 
 
 
 
 

Openingsuren

Maandag: 10u30 - 18u

Dinsdag: 9u - 21u

Woensdag: 9u - 18u

Donderdag: 9u - 21u

Vrijdag: 9u - 18u 

Zaterdag: 10u - 16u (1ste en 3de zaterdag van de maand)

Zondag: gesloten


Enkel op afspraak!

Huisregels Eau Soins Naturelles

Beste klant,


U kan via de website een online afspraak maken. Hier zal u een mooi overzicht krijgen over de behandelingen en de beschikbare tijden.


Gelieve steeds naar uw afspraak te komen op het afgesproken tijdstip, dit wordt gevraagd om de behandeling van iemand anders niet te verstoren. Bij vertraging kan ik u niet garanderen dat ik u de volledige toegewezen tijd kan geven. Dit om onnodig wachtende klanten te kunnen vermijden.

Indien u een afspraak niet kan nakomen, laat dit dan minstens 24 uur van te voren weten, dan kan dit kostenloos verplaatst of geannuleerd worden. Anders ben ik genoodzaakt om 50% van jouw geboekte behandeling in rekening te brengen. Bij een no-show ben ik genoodzaakt om 100% van jouw geboekte behandeling in rekening te brengen. 


De betalingen in het salon gebeuren via Payconic of contant.

In de straat van het salon bevindt zich altijd parkeergelegenheid voor de deur. Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Dreef Hertenbos op loopafstand.

Gelieve steeds alleen naar uw afspraak te komen indien mogelijk.

Wanneer Eau Soins Naturelles telefonisch niet beschikbaar is, laat dan een bericht achter en u wordt zo snel mogelijk gecontacteerd. E-mails en social media berichten worden binnen de 24 uren beantwoord.

Indien u een afspraak maakt, gaat u akkoord met de huisregels.

Alvast bedankt voor uw begrip!

Juliette.