Let's work together and create the skin you love

We werken samen met de professionele huidverbeterende producten van Germaine de Capuccini. 

We kijken samen naar de noden van jouw huid, zodat we gericht kunnen werken. 


Terwijl het masker zijn werk doet geniet je van een ontspannende hand- en armmassage.

Gelaatsverzorging Germaine de Capuccini

Behandeling op advies


Weet je niet goed welk huidtype je hebt en welke verzorging je nodig hebt? Dan is de kennismakingsverzorging zeker iets voor jouw! Na het bespreken van je huidige routine en het analyseren van jouw huid, bekijken we samen welk huidtype je hebt en passen de gelaatsverzorging aan je huidtype aan.


90 minuten - Prijs afhankelijk van de gekozen verzorging

So Delicate - Kalmerende verzorging


Een hypoallergene gelaatsverzorging die dermatologisch getest is. Geschikt voor gevoelige huidtypes wanneer het evenwicht in de huid verstoord is. Het gaat de huid intens gaan hydrateren, voeden en versterkt de beschermende barrière van de huid. 


75 minuten - €85

Royal Jelly - Voedende verzorging


Een voedende gelaatsverzorging met Koninginnengelei, ideaal voor een doffe huid die last heeft van externe agressies zoals vervuiling. De huid heeft nood aan comfort en zachtheid. Ook geschikt voor droge tot zeer droge huidtypes. 


75 minuten - €85

Purexpert - Zuiverende verzorging


Een zuiverende gelaatsverzorging die de nadruk legt op vernieuwen, herstellen en hydrateren. Ideaal voor de gemengde, vette huid of een huid met onzuiverheden en acne. Het verkleint openstaande poriën en voorkomt het ontstaan van de eerste rimpels.


45 minuten - €65 (student care)

75 minuten - €85

Timexpert Hydraluronic - Hydraterende verzorging


Een lijn die als doel heeft de huid te hydrateren. Aan de werkzaamheid van hyaluronzuur voegen we de kracht toe van onze exclusieve formule met gepatenteerd HLG en het resultaat is een innovatieve behandeling voor een frisse en gehydrateerde huid met een zichtbaar groter volume en stevigheid.

Ook geschikt voor de gevoelige huid en voor kankerpatiënten. 


90 minuten - €100

Excel Therapy O2  - Zuurstofbehandeling


Een gelaatsverzorging voor een doffe huid waavan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt. Het beschermt de huid tegen stressveroorzakende milieuomstandigheden en vertraagt huidveroudering. We gaan met zuurstof de huid uitzuiveren waardoor die er weer fris en gezond uitziet. Diepgereinigd en gehydrateerd. Deze verzorging werkt ook mooi tegen fijne lijntjes. 


90 minuten - €100

Timexpert Radiance C+ - Vitamine C verzorging


Een flash gelaatsverzorging voor doffe, vermoeide huiden die lijden onder stress, slaapgebrek, voeding en tabak. Een verjongende vitaminekuur voor het gelaat met een krachtige anti-oxiderende werking. Ideaal voor de huid die terug wilt stralen. 


90 minuten - €105

Timexpert SRNS - Herstellende verzorging


Een intens herstellende gelaatsverzorging voor de rijpere huid die voortdurend beschadigd wordt door negatieve externe invloeden en waarbij het ani-stressvermogen van de huid is uitgeput. SRNS biedt een essentiële weerstand, die de huid in staat stelt om zich overdag te verdedigen tegen agressies van buitenaf, die 's-nachts haar natuurlijke huid hersteld.


90 minuten - €100

Timexpert Rides - Botox effect


De ultieme anti-rimpel gelaatsverzorging om statische en dynamische rimpels te verminderen. Door middel van een gelaatscupping-massage verbeteren we de doorbloeding en stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine waardoor actieve ingrediënten beter in de huid worden opgenomen. 


90 minuten - €115

Timexpert Rides Eyes - Oogverzorging


Een hydraterend oogmasker om fijne lijntjes te behandelen en tegelijkertijd donkere kringen en wallen te verminderen. Zichtbare resultaten in slechts 20 minuten. Inclusief oogcupping Gua Sha sculpter masssage. 


20 minuten - €25

Timexpert Lift IN - Anti-age verzorging


Een nieuw concept met als doel een natuurlijke, veilige en pijnloze manier nieuwe vormen te creëren, de huid opnieuw op te spannen en de vorm van het gelaatscontour te herstellen.


90 minuten - €110

Timexpert White - Pigment verzorging


Een behandeling voor de doffe huid met hyperpigmentatie en vlekjes die ontstaan door de gevolgen van leeftijd, UV-straling en hormonale veranderingen.


90 minuten - €100

B-Calm - Hypoallergene verzorging


Een prebiotische en probiotische samenstelling die is ontworpen om de bacteriële flora opnieuw in evenwicht te brengen en de natuurlijke afweersystemen van de huid te activeren. Ideaal voor de overgevoelige of kwetsbare huid, huid met couperose, rosacea en eczeem. 

Een hypoallergene gelaatsverzorging die dermatologisch getest is zonder alcohol, minerale en essentiële oliën, siliconen, parfum en parabenen. 


60 minuten - €90

Voeg extra ontspanning toe aan jouw gelaatsverzorging!

Hydraterend voetmasker (verwarmde handschoen)  + korte voetmassage €18


Scrub onderbenen + korte massage €25

Hydraterend handmasker (verwarmde handschoen) + korte handmassage €18

Scrub armen + korte massage €25

Epilatie gelaat €10 - €15

"Zeer aangename behandeling. Lijntjes zijn na anti-aging behandeling opvallend verminderd. Een aanrader!" -Nathalie